• da
    • no
    • en

VORES PRODUKTION

Hele vores produktion foregår på vores egne fabrikker i Italien under arbejdsforhold, som vi kan stå inde for. B-Jeans by Bessie ønsker at blive opfattet, som leverandører af jeans i høj kvalitet, med en god pasform. Dette muliggøres ved at have vores egen produktionsenhed, og ved at vi benytter italienske og spanske metervarer af høj kvalitet.

I 1999 åbnede B-Jeans by Bessie vores egen jeans produktion i Italien i den lille by Montefano nær Adriaterhavet. Siden åbningen af vores egen produktionsenhed, har vi haft fuld kontrol over alle processer i fremstillingen af vores jeans, lige fra stof, lynlåse og knapper, til skæring, syning, vask og pakning. Alle vores jeans er håndlavede og alle accessoires er nøje udvalgt til de forskellige designs, så hvert par jeans får sit eget præg.

Alle metervarer kontrolleres og testes inden opstart, for at sikre at størrelsen, længden og farven passer til det ønskede. Derudover gennemgås og kontrolleres de færdige jeans af vores medarbejdere, inden afgang fra Italien, alt dette sikrer ensartethed i fremstillingen, samt et højt kvalitetsniveau.